YAŞAM
Yayınlanma : 27 Aralık 2025 15:33

Osmaneli'nde ilçe idare şube başkanları toplantısı gerçekleşti

Osmaneli'nde ilçe idare şube başkanları toplantısı gerçekleşti
Osmaneli'nde yapılan toplantıda kamu hizmetlerinin etkinliği artırılacak ve kurumlar arası koordinasyon güçlendirilecek.

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, Osmaneli Kaymakamlığı'nın koordinesinde İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı düzenlendi.

teknik yapı

KAYMAKAM KILIÇ BAŞKANLIK ETTİ

Toplantıya Osmaneli Kaymakamı Abdüssamed Kılıç başkanlık ederken, ilçede görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarının idarecileri de katılım sağladı. Toplantıda, kurumların yürüttüğü mevcut çalışmalar, hizmetler ve projeler kapsamlı bir şekilde ele alındı.

HİZMETLERİN ETKİNLİĞİ ARTIRILACAK

Vatandaşlara sunulan hizmetlerin etkinliğinin ve kalitesinin artırılmasına yönelik değerlendirmeler yapılırken, kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi amacıyla gerekli planlamalar da görüşüldü. Kaymakam Abdüssamed Kılıç, "Kamu hizmetlerinin daha hızlı, etkin ve verimli şekilde vatandaşlarımıza ulaştırılması önceliğimizdir. Bu doğrultuda kurumlarımız arasında güçlü bir iş birliği ve koordinasyon sağlamak için düzenli olarak bir araya gelmeye devam edeceğiz" dedi.