Mehmet Tuncer, Aydın Sanayi Odası Başkanlığı için adaylığını duyurdu

Mehmet Tuncer, Aydın Sanayi Odası Başkanlığı için adaylığını açıkladı ve sanayi ile eğitim arasında güçlü bir bağ kurmayı hedeflediğini belirtti.
Aydın Sanayi Odası'nda yaklaşan başkanlık seçimleri için Mehmet Tuncer, adaylığını açıkladı. Beyaz liste ile yarışa katılacağını belirten Tuncer, "Sanayi sektörümüze ve sevdamız olan Aydın’a daha büyük hizmetler sunabilmek inancıyla, Aydın Sanayi Odası (AYSO) Başkanlığı’na adaylığımı açıklıyorum" dedi.

GELECEK VE HİZMET ANLAYIŞI
Tuncer, yönetim anlayışının temelinde geleceği ve hizmeti önceliklendirdiğini ifade ederek, "Rotamız omuz omuza verip daha fazla üretmek, daha fazla yatırım çekmek ve Aydın’ı sanayide bir dünya markası yapmak" diye ekledi. Ayrıca, Aydın Sanayi Odası’na uygun bir hizmet binası kazandırma, sanayi ile eğitimi bir araya getirme, melek yüksek okulları ile sanayi kuruluşları arasında kalıcı bir koordinasyon sağlama gibi projelerinden de söz etti.
YEŞİL OSB VİZYONU
Tuncer, çağın gerekliliği olan ‘Yeşil OSB’ vizyonuna uygun modern sanayi alanları oluşturacaklarını belirtti. "Nazilli Yeni Organize Sanayi Bölgesi'nin açılması için üzerimize düşen ne varsa sonuna kadar yapacağımızın sözünü veriyorum" diyen Tuncer, ayrıca, Aydın’ın ihracatını artıracak ‘Serbest Bölge’ projesinin de en stratejik hedefleri arasında olduğunu vurguladı.
- 20:35Balıkesirli gençlere yaz tatilinde dopdolu bir 'Gençlik Kulübü' deneyimi
- 20:26Bilecik'te motosiklet ve elektrikli bisiklet çarpıştı: 3 yaralı
- 20:17Türkiye ihracatta rekor kırdı: 273,5 milyar dolara ulaşıldı
- 20:07Bursa'da kontrolden çıkan araç kaza yaptı, anlar kamerada
- 19:58Denizli'yi bekleyen şok: Kuvvetli sağanak ve dolu için 'sarı' alarm!



