ASAYİŞ
Yayınlanma : 28 Mart 2026 04:04
Manisa'da köpek saldırısı davasında emsal niteliğinde karar

Manisa'da bir çocuk, köpek saldırısından kaçarken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Mahkeme, 10 milyon TL tazminat ödenmesine karar verdi.Manisa'da köpek saldırısı davasında emsal niteliğinde karar
Manisa'nın Yunusemre ilçesinde sahipsiz bir köpeğin saldırısından kaçarken çarpan bir otomobil sonucu ağır yaralanan çocuk için açılan davada mahkeme, önemli bir karar verdi.

MAHKEME TAZMİNAT KARARI VERDİ
Manisa 2. İdare Mahkemesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre Belediyesi ve Doğa Koruma Müdürlüğü'nün toplam 10 milyon 252 bin 74 TL tazminat ödemesine hükmetti. Olay, 24 Ekim 2022'de Yunusemre ilçesinde meydana geldi. İlkokul öğrencisi E.K., ekmek almak için evinden çıktığında sahipsiz bir köpeğin saldırısına uğradı. Küçük çocuk, köpekten kaçarken bir kamyonetin çarpması sonucu ağır yaralandı.

OĞLUMUN YAŞAM MÜCADLESİ
Baba Yücel Kılınç, oğlunun yaşadığı travmanın ardından 58 gün boyunca yaşam mücadelesi verdiğini belirtti.
- 10:26Yasin Öztekin, Uşakspor transfer iddialarını kesin bir dille yalanladı
- 10:16Bayraklı'da suyun kaderi değişiyor: 35 kilometrelik dev altyapı hamlesi
- 10:07İzmir'de düzensiz göçmen operasyonu: 43 kişi yakalandı
- 09:57Ege'nin gizemli dünyasında 8 yeni örümcek türüyle tanışın
- 09:46Nazilli Kahveciler Odası Başkanı Birol Şenkal, yağ aldırma ameliyatı sonrası hayatını kaybetti




