Manisa'da 38. Ahilik Haftası kutlamaları: Vali Özkan, Ahilik kültürünün önemini vurguladı

Manisa'da 38. Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Vali Vahdettin Özkan, Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter ve oda başkanlarını kabul etti. Vali Özkan, Ahilik kültürünün önemini vurgulayarak esnaflara başarılar diledi.
Manisa’da 38. Ahilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter ve oda başkanlarından oluşan bir heyet, Vali Vahdettin Özkan’ı makamında ziyaret etti.

VALİ ÖZKAN'DAN AHI KÜLTÜRÜNE ÖVGÜ
Heyet, esnaf kuruluşlarının faaliyetleri hakkında Vali Özkan’a bilgi verdi. Vali Özkan, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Ahilik geleneğinin yalnızca esnaf ve sanatkârlar için değil, tüm toplum için kılavuz niteliğinde olduğunu belirtti. Anadolu medeniyetinin değerlerinden biri olan Ahilik kültürünün, yardımlaşmayı, güzel ahlakı ve erdemi savunduğunu, alın teriyle çalışmanın ve helal kazancın önemini vurguladığını dile getirdi.
AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI
Vali Özkan, bu geleneklerin korunmasının gelecek nesiller için de büyük önem taşıdığını vurgulayarak, ekonomide bel kemiği konumundaki esnafların dayanışma, çalışkanlık ve dürüstlüklerini takdir etti. Tüm esnafların Ahilik Haftası'nı kutlayan Vali Özkan, bereketli kazançlar diledi. MESOB Başkanı Hasan Geriter ve oda başkanları da Vali Özkan’a ziyaret için teşekkürlerini iletti.
- 09:51Bayram dönüşü için sürücülere önemli uyarılar
- 09:44Bursa'da kontrolden çıkan otomobil tarlaya uçtu: 4 yaralı
- 09:36Kentsel dönüşümde imzalar evinizi uçuruyor, borç batağına sürüklüyor: Uzmanlar uyarıyor!
- 09:29Afra Saraçoğlu'nun şıklığı sosyal medyada gündem oldu
- 09:21Hürmüz krizi büyüyor: Enerji ve gıda güvenliği alarm veriyor, küresel stoklar hızla tükeniyor!





