Malezya'nın dev yapısı: 7 bini aşkın odasıyla 'dünyanın en büyük oteli' şaşırtıyor

Malezya'da bulunan 7.351 odalı First World Hotel, 'dünyanın en büyük oteli' unvanıyla dikkat çekiyor. Tema parkı ve eğlence alanlarıyla adeta bir 'tatil şehri' sunuyor.
Malezya'nın sisli dağlarının ortasında yükselen First World Hotel, sıradan bir otel olmanın çok ötesinde bir yapı olarak karşımıza çıkıyor. Genting Highlands'ta yer alan bu devasa tesis, klasik otelcilik anlayışını adeta yeniden tanımlayarak, konaklamayı bambaşka bir boyuta taşıyor.
7 BİNİ AŞKIN ODASIYLA REKOR KIRDI
7.351 odaya sahip olan First World Hotel, uzun yıllardır 'dünyanın en büyük oteli' unvanını gururla taşıyor. Bu inanılmaz kapasite, aynı anda binlerce misafiri ağırlayabilme imkanı sunarken, bazı konukların odalarına ulaşmak için 10-15 dakika süren yürüyüşler yapması gerektiğini de gösteriyor. Bu devasa ölçek, otelin sadece bir konaklama tesisi olmadığını, adeta bir yaşam alanı olduğunu kanıtlıyor.
SADECE UYUMAK İÇİN DEĞİL, YAŞAMAK İÇİN
First World Hotel, yalnızca yatak ve duvarlardan ibaret değil. Bünyesinde barındırdığı tema parkı, geniş alışveriş caddeleri, birbirinden lezzetli restoranlar ve çeşitli eğlence merkezleriyle ziyaretçilere adeta bir 'tatil şehri' deneyimi sunuyor. Bu yönüyle, misafirlerin tesisten hiç ayrılmadan günlerce keyifli vakit geçirebileceği bir atmosfer vadediyor. Her yıl milyonlarca turisti ağırlayan bu yapı, sunduğu eşsiz deneyimle dikkat çekmeye devam ediyor.
- 01:20Georgia'da cehennem: 120'den fazla ev alevlere teslim oldu, bilanço ağırlaşıyor!
- 01:10Milano'da gökdelenler yeşil ile buluştu
- 01:00İngiltere sağlık krizi: Hemşireler 'doktor gibi' çalışıyor, hasta güvenliği tartışması alevleniyor!
- 00:50Esad ve üst düzey isimlerin yargılanma süreci başladı
- 00:40Mars'ta 'ejderha pulları' şoku: Bilimsel açıklama geldi





