Malatya'da hafriyat kamyonlarına ve beton mikserlerine yönelik denetimler sürüyor

Malatya'da deprem sonrası inşaat faaliyetleri nedeniyle hafriyat kamyonları ve beton mikserlerine yönelik denetimler artırıldı. Vali Yavuz, can ve mal güvenliğini sağlamanın öncelikli hedef olduğunu belirtti.
Malatya'da, 6 Şubat depremleri sonrası hız kazanan yeniden inşa çalışmaları kapsamında, şehir içi ve şehirlerarası güzergahlarda seyreden hafriyat kamyonları ve beton mikserlerine yönelik denetimler aralıksız olarak sürdürülüyor.

TRAFİK GÜVENLİĞİNE ÖZEL ÖNEM
Malatya Valisi Seddar Yavuz, deprem sonrası yoğunlaşan inşaat faaliyetleri nedeniyle trafikte güvenlik bilincinin artırılmasına özel önem verdiklerini vurguladı. Vali Yavuz, yaptığı açıklamada, "Şehir içi ve şehirlerarası güzergahlarda seyreden hafriyat kamyonlarına ve beton mikserlerine yönelik kapsamlı denetimlerde trafik bilincini arttırmak, can ve mal güvenliğini sağlamak ve trafik güvenliğini korumak amaçlanmakta, denetimlerimiz aralıksız devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

DENETİMLERİN AMACI
Bu denetimler, hem inşaat alanlarına malzeme taşıyan araçların hem de bu araçların trafikteki seyrinin güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlamayı hedefliyor. Amaç, olası kazaları önlemek ve trafik akışını düzenlemek olarak belirtildi.
- 13:12Elf kulağı estetiği: Gençlerin sosyal medya rüzgarında yeni akım
- 13:05Beşiktaş'ta bayram coşkusu: Başkan ve yönetimden taraftara sıcak mesajlar
- 12:58Seattle merkezli pizzacı robot şirketi iflas etti
- 12:50Muratpaşa'da Turunç Masa'dan rekor çözüm: Nisan'da 12 binden fazla vatandaşın sesi duyuldu
- 12:43Esenyurt'ta kıskançlık dehşeti: Genç kızı bıçakladı





