Kuzey Marmara Otoyolu'nda dehşet verici kaza: Kamyon tıra böyle çarptı, 1 kişi yaralı!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda kamyonun tıra arkadan çarpması sonucu sürücü yaralandı. Kaza nedeniyle trafikte aksamalar yaşandı.Kuzey Marmara Otoyolu'nda dehşet verici kaza: Kamyon tıra böyle çarptı, 1 kişi yaralı!
Kuzey Marmara Otoyolu'nda sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazası, ulaşımda aksamalara neden oldu. Beykoz mevkiinde seyir halindeki bir kamyon, önündeki tıra arkadan çarparak sıkıştı.

SÜRÜCÜ SIKIŞTI, EKİPLER SEFERBER OLDU
Kaza, saat 06.50 sularında Kuzey Marmara Otoyolu'nun Riva sapağı civarında, Edirne istikametinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, plakası 54 AHJ 028 olan bir kamyon, aynı yönde ilerleyen ve plakası 48 YK 895 olan bir tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonun sürücüsü araç içinde sıkışarak yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve otoyol jandarması ekipleri hızla sevk edildi.

TRAFİK UZUN SÜRE AKSADI, İNCELEME BAŞLADI
Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, sıkışan kamyon sürücüsünü başarılı bir operasyonla araçtan çıkardı ve sağlık ekiplerine teslim etti. Kaza sırasında jandarma ekipleri, güvenlik amacıyla trafiği tek şeride düşürerek önlem aldı. Bu durum, otoyolda uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu. Araçların kaza yerinden kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
- 08:16Otoyolun üzerinde hayata geçen köprü: Bir parktan fazlası
- 08:00Erzincan, dünya arkeolojisinin buluşma noktası oluyor
- 07:48Erzincan'da gökyüzünden yağan dolu ve dağdan kopan topraklar yolu kapattı
- 06:09Mavi Vatan yasasıyla Yunanistan'a yanıt niteliğinde adım
- 06:01EYT emeklileri dikkat: SGK, geçmişe dönük incelemelerle emeklilikleri iptal ediyor!





