Kuzey Marmara Otoyolu'nda dehşet verici kaza: Kamyon tıra böyle çarptı, 1 kişi yaralı!
- 4 / 1
Kuzey Marmara Otoyolu'nda sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazası, ulaşımda aksamalara neden oldu. Beykoz mevkiinde seyir halindeki bir kamyon, önündeki tıra arkadan çarparak sıkıştı.
- 4 / 2
Kaza, saat 06.50 sularında Kuzey Marmara Otoyolu'nun Riva sapağı civarında, Edirne istikametinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, plakası 54 AHJ 028 olan bir kamyon, aynı yönde ilerleyen ve plakası 48 YK 895 olan bir tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonun sürücüsü araç içinde sıkışarak yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve otoyol jandarması ekipleri hızla sevk edildi.
- 4 / 3
Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, sıkışan kamyon sürücüsünü başarılı bir operasyonla araçtan çıkardı ve sağlık ekiplerine teslim etti. Kaza sırasında jandarma ekipleri, güvenlik amacıyla trafiği tek şeride düşürerek önlem aldı. Bu durum, otoyolda uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu. Araçların kaza yerinden kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
- 4 / 4
- 17:34Hamsu Köprüsü yakınındaki orman yangını büyümeden söndürüldü
- 17:24Murat Bakır'dan 15 Temmuz mesajı: 'Hiçbir güç millet iradesini esir alamaz
- 17:1240 yıllık dev mobilya zinciri kepenk indiriyor: Son 2 gün!
- 17:02ABD'li bankalardan ikinci çeyrek bilanço raporları: Rekor gelirler
- 16:50AK Parti Muğla İl başkanı Güngör'den 15 temmuz mesajı











