KUTSO heyeti Türk Kızılay'ın genel merkezini ziyaret etti

KUTSO heyeti, Türk Kızılay Genel Başkanı ile bir araya gelerek insani yardım, sosyal sorumluluk ve iş birliği konularını görüştü. Semra Tozaraydın'ın Kızılay'daki yeni görevi de kutlandı.KUTSO heyeti Türk Kızılay'ın genel merkezini ziyaret etti
Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) bir heyetle Türk Kızılay'ın Ankara'daki genel merkezine bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu önemli ziyarette, insani yardım faaliyetleri, sosyal sorumluluk projeleri ve toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi gibi konular ele alındı.

KIZILAY'IN FAALİYETLERİ DEĞERLENDİRİLDİ
Ziyarete KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emin Yüce, Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi olan Semra Tozaraydın ile Yönetim Kurulu üyeleri Fatih Alkış ve Melih Aslan katıldı. Heyet, Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz ile bir araya gelerek kapsamlı görüşmelerde bulundu. Görüşmelerde, Kızılay'ın yürüttüğü insani yardım çalışmaları, sosyal sorumluluk projeleri ve toplumsal dayanışmayı artırmaya yönelik projeler detaylı olarak konuşuldu. Özellikle afet yönetimi, kan bağışı bilincinin yükseltilmesi, gönüllülük faaliyetlerinin yaygınlaştırılması ve dezavantajlı gruplara yönelik destek mekanizmalarının geliştirilmesi üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

İŞ DÜNYASI VE STK İŞ BİRLİĞİNİN ÖNEMİ VURGULANDI
Toplantıda ayrıca, iş dünyası ile sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin büyük önem taşıdığı vurgulandı. Sürdürülebilir ve toplumsal etkisi yüksek projelerin ortaklaşa hayata geçirilmesinin sağlayacağı katkılar değerlendirildi. Bu kapsamda, Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyeliği görevine seçilen Semra Tozaraydın'a da hayırlı olsun dilekleri iletildi. Kızılay'ın 157 yıllık köklü geçmişine dikkat çekilen görüşmede, hem Türkiye hem de uluslararası alanda gerçekleştirilen insani yardım faaliyetlerine vurgu yapıldı. Kütahya adına önemli bir temsil gücü oluşturan bu görevin gurur verici olduğu belirtilerek, şehre sağlanan bu katkıdan dolayı teşekkür edildi. Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileriyle sona erdi.
- 14:31L’Oréal Türkiye, 50+ Tekno Kadın Guru Programı ile toplumsal dönüşüme katkı sağlıyor
- 14:2119 Mayıs: İşgale karşı duran milletin bağımsızlık andı
- 14:12Sarıgöl'de öğrenciler ve protokol, doğa için el ele verdi
- 14:02Sinop'ta bilardo heyecanı: Yurt Ligi Türkiye birinciliği başladı
- 13:52İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde robotlar hijyen için devrede




