Kütahya'da nefes kesen operasyon: Tefecilik ve silah kaçakçılığına darbe!

Kütahya'da tefecilik ve silah ticareti yapan bir şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda, çok sayıda silah, mühimmat ve senet ele geçirildi, 5 kişi gözaltına alındı.
Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, tefecilik ve silah ticareti yapan bir şebekeyi çökertmek için düğmeye bastı. Yapılan titiz çalışmalar sonucunda, şüpheli şahısların adreslerine eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.
SUÇ ALETLERİ VE SENETLER ELE GEÇİRİLDİ
Operasyon kapsamında şüphelilere ait 6 konut, 2 iş yeri ve 2 araçta detaylı aramalar yapıldı. Yapılan aramalarda, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet tüfek, 3 adet tabanca şarjörü, 147 adet tabanca mermisi, 4 adet tüfek fişeği ve toplamda 605 bin Türk Lirası değerinde 2 adet senet ele geçirildi. Bu önemli bulgular, suç örgütünün faaliyetlerini somut delillerle ortaya koydu.
5 GÖZALTI VE YASAL İŞLEMLER BAŞLADI
Düzenlenen başarılı operasyon sonucunda 5 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Haklarında gerekli adli işlemlerin başlatıldığı ve soruşturmanın derinleştirileceği bildirildi. Kütahya Emniyeti, organize suç örgütleriyle mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğini bir kez daha gösterdi.
- 09:19Ev sahibi, duvarlardan gelen gizemli seslerin kaynağını öğrenince şok geçirdi
- 09:09Yeni yaşam alanı: Yurt Kafe ve Işıklı Parkı hizmete girdi
- 08:59Temassız ödemelerde sinsice yükselen tehlike: Bakiye sıfırlanıyor, cebiniz boşalıyor!
- 08:49Hindistan, Rusya'dan S-400 almasına rağmen ABD'den yeni silah paketleri alacak
- 08:39Goa'nın turist krizi: Avrupa'dan Tayland'a kaçışın perde arkası





