ASAYİŞ
Yayınlanma : 08 Eylül 2025 22:38
Kula'da motosiklet kazası: İş yerine daldı

Manisa'nın Kula ilçesinde bir motosiklet sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Yüzüncü Yıl İşhanı'ndaki bir iş yerine girdi. Hafif yaralanan sürücü hastaneye kaldırılırken, iş yerinde maddi hasar meydana geldi.
Manisa'nın Kula ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, kontrolden çıkan bir motosiklet, Yüzüncü Yıl İşhanı'ndaki bir iş yerine girdi.

KAZA YÜZÜNCÜ YIL İŞHANINDA
Direksiyon hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü, kazada hafif yaralanırken, iş yerinin camları kırıldı. Sürücünün kask takması, ağır yaralanmasını önledi. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

GÖRÜNTÜLER KAMERADA
Kaza, Kula ilçe merkezinde yaşandı. Henüz ismi açıklanmayan motosiklet sürücüsü, kontrolden çıkarak iş yerinin camına çarptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, sürücüye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Kazanın güvenlik kameralarına yansıdığı belirtildi. Polis ekipleri olay yerinde inceleme başlattı ve güvenlik önlemi aldı.
- 14:39Yangında Kur’an-ı Kerim kurtuldu, ev küle döndü
- 14:29Göztepe Voleybol'dan sürpriz hamle: Ezgi Bektaş ve Nursevil Gökbudak ile sözleşme yenilendi
- 14:19Bolu Belediyesi'nde soruşturmada 3 kişi daha gözaltına alındı
- 14:10Ege'nin Ritimleri Çeşme'de Koşuya Dönüşüyor: Yarı Maraton Hazırlıkları Başladı!
- 14:00Kuşadası'nda büyük uyuşturucu operasyonu: 25 kişi gözaltında




