KudaKa ve EBYÜ, gençler için siber güvenlikte önemli bir iş birliği gerçekleştirdi

KudaKa ve EBYÜ, gençlerin siber güvenlik alanında kariyer yapmalarını desteklemek amacıyla önemli bir protokol imzaladı.
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) arasında gençlerin siber güvenlik alanında kariyer edinebilmeleri için önemli bir protokol imzalandı.
SİBER VATAN PROGRAMI: GELECEĞE YATIRIM
Bu iş birliği, Siber Vatan Programı adı altında Türkiye genelinde uygulanacak ve 2024-2025 eğitim döneminde Erzincan ile Bayburt'ta hayata geçirilecek. Protokol, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ve KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven tarafından imzalanarak, gençlere yeni kariyer fırsatları sunmayı hedefliyor.
GENÇLERİN DİJİTAL DÜNYADA YERİNE SAHİP OLMASI HEDEFLENİYOR
Proje kapsamında, siber güvenlik, yapay zekâ, blokzincir ve mobil uygulama geliştirme gibi alanlarda gençlere yönelik eğitimler verilecek. Bu sayede, gençlerin dijital sektördeki istihdam oranlarının artırılması ve girişimcilik ekosistemine kazandırılması amaçlanıyor.
- 11:29Tapusu olan paraya para diyor: İşte yatırımın yeni rotası ve en çok kazandıran 15 şehir!
- 11:18Ordu Bölge Bandosu, Adıyaman’da coşkulu bir konser verdi
- 11:08İç Mimar Yeşim Kozanlı'dan 'Zamanın İzi': Doğal taşın yaşayan dokusu
- 10:59Uzmanlardan bahar aylarında polen alerjisine karşı önemli uyarılar
- 10:4910 suçtan aranan firari hükümlü Aliağa'da nefes kesen operasyonla yakalandı!





