Köşk’te sokak hayvanları için yeni barınak projesi devam ediyor

Köşk ilçesinde sokak hayvanları için yapımına başlanan barınak projesi, Belediye Başkanı Nuri Güler'in titiz denetimi altında hızla devam ediyor ve önemli bir ihtiyaç karşılanacak.Köşk’te sokak hayvanları için yeni barınak projesi devam ediyor
Aydın'ın Köşk ilçesinde sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek amacıyla başlatılan barınak projesinde çalışmalar hızla sürüyor.

BAŞKAN GÜLER’DEN AÇIKLAMALAR
Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Baklaköy Mahallesi'nde inşaatı devam eden hayvan barınağı alanında yaptığı incelemelerde, projenin titizlikle ilerlediğini ifade etti. Güler, bu barınağın sokak hayvanlarının daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda yaşamalarını sağlayacağını vurguladı.

PROJENİN ÖNEMİ
Başkan Güler, hem vatandaşların güvenliğini sağlamak hem de sokak hayvanlarına huzurlu bir yaşam sunmak adına bu projeye büyük bir önem verdiklerini belirtti. Çalışmaların mevcut durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Güler, projenin tamamlanmasıyla birlikte ilçede önemli bir ihtiyacın karşılanacağını kaydetti.
- 19:45Kürek balıkları sahile vurdu: Doğa alarm veriyor
- 19:36Gökyüzündeki dev son yolculuğunu yaptı: Onur Air resmen iflas etti!
- 19:28İzmir'de uyuşturucu imalatı yapan şahıs tutuklandı
- 19:19Hatay'da binlerce yıllık sır perdesi aralandı: Tarihi eser operasyonunda şok görüntüler!
- 19:112030'da Avrupa'nın en zengin ülkeleri değişiyor: Türkiye nerede?




