Kopenhag Havalimanı dronlar nedeniyle kapatıldı

Kopenhag Uluslararası Havalimanı, büyük boyutlu dronların tespit edilmesi nedeniyle kapatıldı. 35'ten fazla uçuş, çevredeki havalimanlarına yönlendirildi.
Kopenhag polisi, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya paylaşımında, Kopenhag Uluslararası Havalimanı'nın kalkış ve inişlere kapatıldığını duyurdu. Paylaşımda, bölgede büyük boyutlarda 2 ila 3 adet dronun uçtuğu belirtildi.
POLİS İNCELEME BAŞLATTI
Polis, olayın detaylarını araştırıyor ve incelemenin devam ettiğini açıkladı. Flightradar 24'ün paylaşımına göre, yerel saatle 22.05 itibarıyla dron şüphesi nedeniyle Kopenhag Uluslararası Havalimanı'na giden 35'ten fazla uçuş, Danimarka'daki Billund ve Aarhus ile İsveç'teki Malmö ve Göteborg havalimanlarına yönlendirildi.
HAVALİMANINDA YOĞUN POLİS GÜVENLİĞİ
Ulusal basın, çok sayıda polisin havalimanında hazır bulunduğunu ve birçok kişinin havalimanında beklediğini bildirdi. Kopenhag Havalimanı, Danimarka'nın en büyük havalimanı olarak biliniyor.
- 04:11Barış Atay, sahnelere geri döndü: Ecem Özkaya ile yemek yedi
- 04:01Barselona'da şaşırtan dönüşüm: Yıkılacak binalar, araçsız yeni mahalle!
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı
- 03:41ABD Kongresi'nde taciz iddiaları ortalığı karıştırdı: İki isim görevden ayrıldı
- 03:31Kredi kartı ile borç kapatma yöntemi: Uzmanlardan uyarılar





