ASAYİŞ
Yayınlanma : 20 Mart 2026 00:50
Konya'da trafik kazasında 20 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Konya'da meydana gelen trafik kazasında 20 yaşındaki Ali Soylu, hastanede hayatını kaybetti. Kazada dört kişi yaralandı.
Konya'nın Karapınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, aynı aileden dört kişi yaralandı. Yaralılardan biri olan 20 yaşındaki Ali Soylu, tedavi altına alındığı hastanede yaşamını yitirdi.

TRAFİK KAZASI DETAYLARI
Kaza, Karapınar-Ereğli kara yolunun 15. kilometresinde gerçekleşti. A.S. idaresindeki 38 AHF 085 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak devrildi. Kaza sonucu sürücü A.S. ile araçta yolcu olarak bulunan üç kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.
HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Hastaneye sevk edilen yaralılardan Ali Soylu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor.
- 11:53Mavi Değirmen, tarihi mirasını yeniden canlandırıyor
- 11:45Mayıs ayında İzmir’i beyaza bürüyen kar sürprizi
- 11:38Ekonomi kulislerinde bomba iddia: TÜİK Başkanı görevden alınıyor mu?
- 11:31Nisan enflasyonunda şok artışlar ve beklenmedik düşüşler: Fiyatlar uçtu, bazı ürünler ucuzladı!
- 11:23Karşıyaka Basketbol'un ligde kalma mücadelesi tehlikeye girdi




