Kocaeli otogarında yakalanan şahısların karanlık geçmişleri ortaya çıktı

Kocaeli otogarında durdurulan O.D. ve S.Ş., ağır suçlarla arandıkları için tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde, polis ekipleri tarafından durdurulan bir şahsın ciddi suçlar kaydına sahip olduğu belirlendi.
Kasten Öldürme Suçuyla Aranan Şahıs
12 Kasım günü saat 07.40 sıralarında İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, O.D. isimli şahsı terminalde durdurdu. Yapılan detaylı kontroller sonucunda, O.D.'nin 'kasten öldürme' suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunduğu tespit edildi.
Hırsızlık Suçundan Bir Diğer Gözaltı
Aynı gün içinde, emniyet ekiplerinin aranan şahıslara yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda, 'binanın eklentileri içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık' suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasıyla aranan S.Ş. de yakalandı. Her iki şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilerek tutuklandı ve cezaevine gönderildi.
- 11:4072 yıldır pedal çeviren 85'lik ustadan ilginç tespitler: 'Çırak yetişmiyor, her şey otomasyona döndü
- 11:33Reha Muhtar, Bodrum'da hastaneye kaldırıldı: Sağlık durumu ciddiyetini koruyor
- 11:26Samsun sahillerinde boğulma vakalarına karşı kritik uyarılar!
- 11:19JPMorgan, Türk lirasından yüzde 55 kâr elde ederek pozisyonunu kapattı
- 11:11Sahil Güvenlikten tekneye alkol baskını: Belgeler eksik çıktı, içkilere el konuldu






