ASAYİŞ
Yayınlanma : 13 Kasım 2025 06:32

Bir gözyaşı daha! Kocaeli'de 4 yaşındaki Berdan, minibüs faciasıyla hayatını kaybetti!

Bir gözyaşı daha! Kocaeli'de 4 yaşındaki Berdan, minibüs faciasıyla hayatını kaybetti!
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 4 yaşındaki Derman G., bir minibüsün çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yürekleri dağlayan bir kaza meydana geldi. 4 yaşındaki Derman G., talihsiz bir minibüs çarpması sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm tıbbi müdahalelere rağmen minik Derman kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

teknik yapı

TRAJEDİ ANLARI KAMERADA

Tavşantepe Mahallesi Dilek Sokak'ta yaşanan olayda, henüz kimliği ve plakası belirlenemeyen bir minibüs, Derman G.'ye çarparak onu feci şekilde yaraladı. Çarpmanın etkisiyle Derman G. olay yerinde ağır yaralanırken, çevredekilerin ihbarı üzerine hızla sağlık ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi.

UMUTLAR TÜKENİNCE

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Derman G.'ye ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra acil olarak Kocaeli Şehir Hastanesi'ne taşıdı. Hastanede yoğun bir tedavi süreci başlatılmasına rağmen, minik Derman'ın yaşam mücadelesi sona erdi. Polis, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattı ve olayın sorumlularını bulmaya çalışıyor.