Kocaeli'de şok operasyon: Evleri sigara fabrikasına çevirmişler!

Kocaeli'de düzenlenen operasyonda, evleri sigara imalathanesine çeviren şebekeye ait 7 daire ve 2 işyerine baskın yapıldı, 10 kişi gözaltına alındı.Kocaeli'de şok operasyon: Evleri sigara fabrikasına çevirmişler!
Kocaeli'de düzenlenen operasyonda, kaçak sigara imalatı yapılan dairelerde büyük miktarda malzeme ele geçirildi. Emniyet ekipleri, Körfez ve Derince ilçelerinde yaptıkları baskınlarla organize bir kaçakçılık ağını çökertti.

7 EV VE 2 İŞYERİNE BASKIN
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında Körfez ve Derince ilçelerinde toplam 7 ikamet ve 2 işyerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon öncesi detaylı istihbarat çalışması yapan ekipler, hedef noktaları titizlikle belirledi.

DEV MİKTARDA KAÇAK MALZEME ELE GEÇTİ
Yapılan aramalarda 86 bin 320 dal içi kıyılmış tütünle doldurulmuş makaron, 236 bin dal bandrolsüz boş makaron bulundu. Ayrıca operasyonda 6 adet sigara sarma makinası, 1 adet kompresör ve 431 kilo kıyılmış kaçak tütün ele geçirildi. Elde edilen malzemelerin kaçak sigara imalatında kullanıldığı tespit edildi.

10 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Operasyon kapsamında olayla bağlantılı 10 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı ve soruşturma derinleştirilerek kaçakçılık ağının diğer unsurlarının tespiti için çalışmalar devam ediyor.
- 17:11Erzurum'da yükseköğrenim kız yurdunun açılışı yapıldı
- 17:01Satranç tutkunları Aliağa'da buluşuyor: 30. Geleneksel Kyme Satranç Turnuvası başlıyor!
- 16:51Aydın'da sinekle mücadele idari yargıya taşındı
- 16:416 bin yıllık mezarların sırrı çözüldü: Neolitik İskoçya'da ataerkil düzenin izleri bulundu
- 16:32Van'da kış lastiği değişim dönemi başladı




