Kırıkkale'de şok eden yakalama: 1 yıl 10 ay hapsi kesinleşen adamın sonu ne oldu?

Kırıkkale'de 'silahla tehdit' suçundan 1 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 25 yaşındaki F.K. isimli hükümlü, jandarma tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi.
Kırıkkale'de jandarma ekipleri, 'silahla tehdit' suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlüyü yakalamak için titiz bir operasyon düzenledi. Yapılan çalışmalar neticesinde, aranan şahıs adaletin önüne çıkarıldı.
1 YIL 10 AY 15 GÜN HAPSİ KESİNLEŞTİ
Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı'nın başarılı operasyonunda, 25 yaşındaki F.K. isimli şahısın 'silahla tehdit' suçundan toplamda 1 yıl 10 ay 15 günlük kesinleşmiş bir hapis cezası aldığı belirlendi. Jandarma güçleri, firari durumdaki bu hükümlüyü kısa sürede etkisiz hale getirerek gözaltına aldı.
CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Gözaltına alınan F.K., adli işlemlerinin tamamlanması için Kırıkkale Adliyesi'ne sevk edildi. Mahkeme, F.K.'nin kesinleşen cezasını onaylayarak tutuklanmasına karar verdi. Hükümlü, daha sonra Keskin Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.
- 08:37Oyuncu Wilma Elles, mobilya firmasına 600 bin TL'lik dava açtı: Fotoğrafları izinsiz kullanılmış!
- 08:27Şiddetli alçak basınç İtalya'nın gökyüzünü kahverengiye boyadı
- 08:17İrlanda'da Tarihi Bir Köy, 20 Milyon Euro'ya Satışa Çıkarıldı
- 08:08Almanya'da iki Türk markalı meze ürünü geri çağrıldı
- 07:58Avrupa semaları kilitlendi: Lufthansa'da grev kaos yarattı, binlerce yolcu mağdur





