Kilis'te DEAŞ'a darbe: 6 tutuklama ile terör ağı çökertildi

Kilis ve Gaziantep'te DEAŞ'a yönelik eş zamanlı operasyonlarda yakalanan 10 şüpheliden 6'sı tutuklandı, diğerleri çeşitli şartlarla serbest bırakıldı.
Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından DEAŞ silahlı terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonlarda, Kilis ve Gaziantep'te eş zamanlı düzenlenen baskınlarda 10 şüpheli yakalandı. Yakalananlar arasından 6 kişi tutuklanırken, diğer şüpheliler çeşitli şartlarla serbest bırakıldı.

EŞ ZAMANLI OPERASYONLARLA YAKALANDILAR
Operasyonlar, DEAŞ'a üyelik suçlamasıyla Kilis ve Gaziantep'te aynı anda gerçekleştirildi. Terörle Mücadele ekipleri, örgütün bölgedeki yapılanmasına yönelik derinlemesine çalışmalar sonucunda harekete geçti. Yakalanan 10 şüpheliden Y.C., S.B., A.S., A.D., S.K. ve M.C.Y. isimli 6 kişi, adli makamlara sevk edildikten sonra tutuklanma kararı aldı.
ÜÇ ŞÜPHELİ SERBEST BIRAKILDI
Diğer şüphelilerden C.K., S.D. ve K.K. isimli 3 kişi, adli kontrol ve yurt dışı çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı. A.E. isimli şüpheli ise savcılık tarafından serbest bırakıldı. Bu gelişmeler, terörle mücadelede yargı süreçlerinin titizlikle işlediğini gösteriyor.
- 10:57İzmir'de elektrikli araçlara büyük müjde: Otoparklarda yarı fiyatına park!
- 10:49Başkan Tugay, Kiraz'da yol ve asfalt müjdesi verdi
- 10:42Brad Pitt, penis kremi firmasıyla davalık oldu: İsim krizi büyüyor
- 10:35Ilıca'da 77 yıllık bayramlaşma geleneği coşkuyla sürdü
- 10:28Karadeniz'in sesi Kazım Koyuncu'nun hayatı beyaz perdede canlanıyor: Cem Yiğit Üzümoğlu başrolde





