• satrroıad dörüm
  • ceylan hafriyat
MAGAZİN
Yayınlanma : 11 Eylül 2026 07:16

Kerem Demirbay'ın ters yönde scooter sürüşü tepki çekti

Kerem Demirbay'ın ters yönde scooter sürüşü tepki çekti
Kasımpaşa futbolcusu Kerem Demirbay, eşiyle birlikte Nişantaşı'nda scooter kullanırken ters yönde ilerlemesi ve koruyucu ekipman takmaması tepkilere yol açtı. Görüntüler sosyal medyada tartışma yarattı.

Kasımpaşa'nın deneyimli futbolcusu Kerem Demirbay, bu kez sahadaki performansıyla değil, Nişantaşı'ndaki scooter kullanımıyla gündeme geldi. Demirbay'ın eşiyle birlikte trafikte ters yönde ilerlediği anlar, kameralara yansıdı.

Nişantaşı'nda scooter keyfi

Snob Magazin'in haberine göre, Kerem Demirbay ve eşi, İstanbul trafiğinde ulaşım aracı olarak scooter'ı tercih etti. Nişantaşı'na giderken görüntülenen çift, daha sonra scooter'ı bir AVM'nin valesine teslim ederek mağazaları gezdi. Alışverişini tamamlayan Demirbay, eşiyle birlikte tekrar scooter'ına binerek bölgeden ayrıldı.

Güvenlik önlemleri tartışma yarattı

Çiftin scooter üzerinde ilerlerken ters yönde gitmesi dikkat çekti. Ayrıca, iki kişinin tek bir scooter üzerinde yolculuk yapması ve koruyucu ekipman kullanmaması da sosyal medyada çeşitli yorumlara neden oldu. Görüntüler, çevredeki vatandaşların da ilgisini çekti. Sosyal medyada yapılan yorumlarda, “Ters yönden gitmesi çok gereksiz”, “Trafiği tehlikeye atıyorlar, herkes izliyor” gibi ifadeler kullanılarak Demirbay'ın sürüş tarzına tepki gösterildi.