Kenan Doğulu'dan Cem Yılmaz'a esprili uyarı: 'Burada ciddi bir iş yapıyoruz

Kenan Doğulu, Cem Yılmaz'a konser sırasında yaptığı esprili uyarı ile dikkat çekti. Konser, sanat ve magazin dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi.
Kenan Doğulu, 'Symphonity' konserini Uraz Kaygılaroğlu ile birlikte izleyen Cem Yılmaz’a, neşeli tavırlarıyla dikkat çeken bir uyarıda bulundu.

GÜLÜŞMELERE NEDEN OLDU
Konseri ön sıralardan takip eden Yılmaz, zaman zaman yanındaki Uraz Kaygılaroğlu ile şakalaşarak salonda gülüşmelere yol açtı. Bu esnada sahnede bulunan Kenan Doğulu, Cem Yılmaz’a esprili bir dille seslenerek, “Cem, burada ciddi bir iş yapıyoruz” şeklinde bir takılmada bulundu.
ÖZEL KONSERDEN GÖRÜNTÜLER
'Kenan Doğulu Symphonity' projesi kapsamında İstanbul Kongre Merkezi’nde 88 kişilik bir senfoni orkestrası eşliğinde sahne aldı. Bu özel konser serisinin ilk gecesinde, Doğulu sevilen parçalarını senfonik düzenlemelerle seslendirerek izleyicilere farklı bir deneyim sundu. Geceye katılan ünlüler arasında Cem Yılmaz, Uraz Kaygılaroğlu, Akın Akınözü, Pelin Akil, Hazal Filiz Küçükköse gibi isimler de yer aldı.
- 10:39Moda sektörü için İZFAŞ'tan üçlü atak: Tasarımdan ihracata yeni ufuklar
- 10:29Baba-kız, sağlık sistemine ‘sağlık’ dokunuşu yapıyor
- 10:20Muğla'da dev operasyon: 142 milyon TL'lik vurgun ortaya çıktı
- 10:10CHP'li Öztürkmen: Parti kasasından 755 milyon TL'lik ödeme yapıldı iddiası
- 10:00Fay hattı üzerine devasa yapboz: Yeni Zelanda'da mühendislik harikası açıldı



