SPOR
Yayınlanma : 29 Temmuz 2025 14:14

Keçiören'de büyük güreş şöleni: 2 bin sporcu mücadele edecek

Keçiören'de büyük güreş şöleni: 2 bin sporcu mücadele edecek
Keçiören Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin iş birliğiyle düzenlenen 2'nci Geleneksel Taha Akgül Karakucak Güreşleri, 2-3 Ağustos tarihlerinde yaklaşık 2 bin sporcunun katılımıyla Keçiören'de gerçekleştirilecek.
Keçiören'de büyük güreş şöleni: 2 bin sporcu mücadele edecek

Keçiören Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen 2'nci Geleneksel Taha Akgül Karakucak Güreşleri, 2-3 Ağustos tarihlerinde Keçiören Bağlum Şehit Hüseyin Demirtaş Stadyumu'nda gerçekleşecek.

teknik yapı

BÜYÜK BİR SPOR ŞÖLENİ

Türkiye'nin dört bir yanından yaklaşık 2 bin sporcunun katılacağı organizasyon, minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde yapılacak müsabakaları kapsıyor. 2 Ağustos Cumartesi günü saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayacak olan güreşler, eleme müsabakalarıyla devam edecek. 3 Ağustos Pazar günü ise başpehlivanlık güreşleri, büyük final ve ödül töreniyle organizasyon sona erecek.

KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANI'NDAN DAVET

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, tüm hemşehrilerini organizasyona davet ederek, 'Türk milletinin asaletini, yiğitliğini ve mücadeleci ruhunu yansıtan en kadim sporlarımızdan biri olan 2’nci Geleneksel Taha Akgül Karakucak Güreşleri organizasyonumuza tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Milletimizin köklü tarihinden gelen ve özümüzde yer eden Karakucak güreşlerini geleneksel olarak yaşatmaya özen göstereceğiz' dedi. Organizasyonda, Türk güreşine emek vermiş olimpiyat ve dünya şampiyonu efsane güreşçiler de onur konuğu olarak yer alacak.