Keçiören'de büyük güreş şöleni: 2 bin sporcu mücadele edecek
- 3 / 1
Keçiören Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen 2'nci Geleneksel Taha Akgül Karakucak Güreşleri, 2-3 Ağustos tarihlerinde Keçiören Bağlum Şehit Hüseyin Demirtaş Stadyumu'nda gerçekleşecek.
- 3 / 2
Türkiye'nin dört bir yanından yaklaşık 2 bin sporcunun katılacağı organizasyon, minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde yapılacak müsabakaları kapsıyor. 2 Ağustos Cumartesi günü saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayacak olan güreşler, eleme müsabakalarıyla devam edecek. 3 Ağustos Pazar günü ise başpehlivanlık güreşleri, büyük final ve ödül töreniyle organizasyon sona erecek.
- 3 / 3
Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, tüm hemşehrilerini organizasyona davet ederek, 'Türk milletinin asaletini, yiğitliğini ve mücadeleci ruhunu yansıtan en kadim sporlarımızdan biri olan 2’nci Geleneksel Taha Akgül Karakucak Güreşleri organizasyonumuza tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Milletimizin köklü tarihinden gelen ve özümüzde yer eden Karakucak güreşlerini geleneksel olarak yaşatmaya özen göstereceğiz' dedi. Organizasyonda, Türk güreşine emek vermiş olimpiyat ve dünya şampiyonu efsane güreşçiler de onur konuğu olarak yer alacak.
- 16:23ATM'lerden para çekme dönemi değişiyor: Artık sadece bu banknotlar çıkacak!
- 16:14Meloni hükümetinden Türkiye'ye teşekkürler: İtalyan analizi perde arkasını aydınlatıyor
- 16:04Leipzig havalimanında şüpheli İHA paniği: Terör saldırısı mı önlendi?
- 15:55Uçak yolculuklarında devrim: Kabin bagajları artık paralı olacak
- 15:45Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan partisinden ayrıldı, siyasi kulisler hareketlendi









