Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında bu sabah itibarıyla savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Özarslan, Özel'in kendisine ve ailesine yönelik küfür ve tehdit içeren mesajlar attığını iddia ederek, ailesinin de bu sürece dahil olmak istediğini belirtti.

PARTİ İÇİ BASKI VE İSTİFA KARARI
Özarslan, CHP'den istifa etmesinin ardından yaptığı açıklamada, parti içinde kendisine yönelik sistemli bir baskı, iftira ve mobbing uygulandığını öne sürdü. Keçiören halkına hizmet etmek için çalıştığını, ancak parti içindeki bazı grupların itibarsızlaştırma çalışmaları yürüttüğünü savundu. Belediye başkanlığı görevini bağımsız olarak sürdüreceğini ve tüm vatandaşlara hizmet etmeye devam edeceğini vurguladı.
HALKIN EMANETİNE SADAKAT VURGUSU
"Halka hizmet, Hakk'a hizmet" anlayışıyla hareket ettiğini ifade eden Özarslan, seçimlerde kendisine oy veren tüm seçmenin hakkını koruyarak yoluna devam edeceğini söyledi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in attığı iddia edilen mesajların, Atatürk'ün partisi olarak bilinen bir yapının genel başkanından gelmesinin kendisini üzdüğünü dile getirdi.
GELECEK PLANLARI VE BAĞIMSIZ YOL
Özarslan, hangi partiye geçeceği yönündeki bir soruya, şu an için bağımsız olarak devam edeceğini ve gelecekte neler olacağını bilmediği için yorum yapmak istemediğini yanıtladı. Keçiören Belediyesi'ni ve kendisini nelerin beklediğini zamanın göstereceğini ifade etti.







