Keçiören'de Kırmızı Başlıklı Kız müzikal heyecanı: Çocuklar doğa ve hayvan sevgisiyle buluştu

Keçiören Belediyesi'nin düzenlediği Kırmızı Başlıklı Kız müzikali, çocuklara doğa ve hayvan sevgisi mesajları verirken ailelerden büyük beğeni topladı.Keçiören'de Kırmızı Başlıklı Kız müzikal heyecanı: Çocuklar doğa ve hayvan sevgisiyle buluştu
Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın düzenlediği Kırmızı Başlıklı Kız müzikali, Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu'nda minik izleyicilerle buluştu. Hafta sonu gerçekleşen etkinlik, Keçiörenli ailelerin yoğun katılımıyla renkli bir atmosfere sahne oldu. Müzik ve tiyatronun birleştiği tek perdelik oyun, çocuklara eğlenceli ve öğretici anlar yaşattı.

DOĞA VE HAYVAN SEVGİSİ VURGULANDI
Oyun, çocuklara doğayı ve hayvanları sevmenin, ağaçlara zarar vermemenin ve çevreyi korumanın önemini eğlenceli bir dille aktardı. Hayvanlar için su ve mama kapları bırakılması gibi mesajlarla farkındalık bilinci artırılırken, minik izleyiciler hem eğlendi hem de değerli bir tiyatro deneyimi yaşadı. Bu etkinlik, daha önce sahnelenen Tembel Ayşe müzikalinin ardından çocukları tiyatroyla yeniden buluşturdu.

AİLELERDEN VE ÇOCUKLARDAN BÜYÜK BEĞENİ
Oyunun ardından duygularını paylaşan çocuklar, müzikalı çok sevdiklerini ve bu tür etkinliklere bayıldıklarını ifade etti. Tiyatroda çocuklarıyla keyifli vakit geçiren aileler ise Keçiören Belediyesi'nin çocuklara yönelik kültür ve sanat faaliyetlerine gösterdiği önemi memnuniyetle takip ettiklerini belirterek, Belediye Başkanı Mesut Özarslan ve ekibine teşekkür etti.

BAŞKAN ÖZARSLAN'DAN SANAT VURGUSU
Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, çocuklara yönelik kültür ve sanat etkinliklerine büyük önem verdiklerini vurgulayarak, 'Çocuklarımızın sanatsal, kültürel ve çevresel farkındalıklarının gelişmesi bizim için çok kıymetli. Tiyatro oyunlarımızla onları hem eğlendiriyor hem de doğa ve hayvan sevgisi gibi önemli değerlerle buluşturuyoruz. Keçiören Belediyesi olarak, geleceğimizin teminatı olan minik hemşehrilerimizi sanatla buluşturmaya devam edeceğiz' dedi.
- 05:32Bayramda memlekete kaçış, dudak uçuklatan bilet fiyatlarıyla imkansız hale geldi
- 05:23Yapay zeka yönetimindeki ada, 12 bin kişiyi kendine çekti
- 05:12Villena Hazinesi'nin sırrı çözüldü: 2800 yıllık hazine 'uzaydan' geldi!
- 05:03Jakarta'dan Nusantara'ya: Endonezya'nın devasa başkent taşıma projesi
- 04:52Trump'ın Pekin Ziyaretinde Şaşırtan Detay: Sıradan Garsonlar Değil miydi?




