Kayseri'de, polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda, 'hırsızlık' suçundan 14 yıl 7 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi yakalandı.
POLİS OPERASYONU BAŞARILI OLDU
Elde edilen bilgilere göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, aranan şahısların tespit edilmesi ve yakalanması amacıyla çeşitli adreslere operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen bu operasyonda, S.G. (25) isimli şahıs, hakkında çıkan hapis cezasıyla birlikte ele geçirildi.
İŞLEMLERİ TAMAMLANDI
Yapılan işlemlerin ardından yakalanan S.G., cezaevine teslim edilmek üzere ilgili birimlere yönlendirildi. Bu başarılı operasyon, emniyet güçlerinin aranan şahıslara yönelik kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.








