Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde Kaymakam Onur Titiz, geleneksel panayır kapsamında kurulan meyve ve sebze tezgahlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Esnafla sohbet etti
Kaymakam Titiz, ürünlerini sergileyen esnafla tek tek görüşerek hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Vatandaşlarla da bir araya gelerek panayırdaki genel atmosferi ve hareketliliği gözlemleyen Titiz, ilçenin köklü geleneklerinden olan bu etkinliğin sosyal ve ekonomik yaşama katkısını vurguladı.

Geleneksel etkinliğe destek
Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Kaymakam Titiz, “Panayırımız, Gölpazarı’nın geçmişten gelen önemli bir geleneğidir. Esnafımızın emeğini ve halkımızın ilgisini yakından görmek bizleri memnun etti. Bu tür etkinliklerin ilçemize canlılık ve bereket getirmesini umuyor, tüm esnafımıza bol ve hayırlı kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.







