Kayıp Nazar davasında beklenen gelişme: Çocuk annesine kavuştu

Bursa'da kaybolan 8 yaşındaki Nazar S., 7 yıl sonra annesi Rebecca S.'ye teslim edildi. Davada 6 sanık, insan ticareti suçlamasıyla yargılanacak.Kayıp Nazar davasında beklenen gelişme: Çocuk annesine kavuştu
Bursa'da yıllardır çözülemeyen kayıp çocuk dosyası, 7 yıl sonra polisin yürüttüğü bir operasyonla mart 2026'da aydınlatıldı. Yapılan DNA testinin ardından 8 yaşındaki Nazar S., annesi Rebecca S.'ye teslim edildi.

DAVA SÜRECİ BAŞLADI
Mustafakemalpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili hazırlanan iddianameyi mahkemece kabul etti. Çocuğun babaannesinin de aralarında bulunduğu 1'i tutuklu 6 sanık hakkında, "18 yaşını doldurmamış kişilere karşı insan ticareti" suçundan 12'şer yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Olay, Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşandı.

AİLE DRAMI VE KAÇIRILMA İDDİASI
İddiaya göre, Umut K., çalışmak için gittiği Almanya'da Rebecca S. ile tanıştı ve birlikte yaşamaya başladı. Çiftin 2018 yılında dünyaya gelen erkek çocukları N.S. ile birlikte yaşadıkları tartışma, büyük bir aile dramına dönüştü. Umut K., Almanya'ya geri dönmek istemediğini belirterek, Rebecca'dan oğlunu bırakmasını istedi. Bu tartışma sonrası Umut K.'nin çocuğunu kaçırmaya karar verdiği öne sürüldü. Rebecca S., çocuğunun kaybolduğunu fark edince polise başvurdu. Günlerce yapılan aramalara rağmen küçük çocuğa ulaşılamadı. Ancak Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda 14 Mart 2026'da Nazar S.'ye ulaşılabildi. Küçük çocuk, yapılan DNA testi sonucunda annesi ile yüzde 99,99 uyum sağladı ve mahkeme kararıyla velayet annesine verildi.
- 18:3310 yaşındaki çocuğun gözü önünde kadın cinayeti: Boşanma tartışması kanlı bitti
- 18:21Mühendis adayı gençler F-16 kokpitinde geleceğe uçtu
- 18:12Başkan Akın, Pamukçu-Aslıhantepecik Ovası'na yeniden can suyu sağladı
- 18:02Şehitkamil Belediyesi haziran meclisinden 9 madde geçti
- 17:52Manisa'da at kazası: 62 yaşındaki kadından acı haber





