Kastamonu'da park halindeki cip alevlere teslim oldu: Garaj ve iş yeri de hasar gördü

Kastamonu'da park halindeki bir cipte çıkan yangın, garaj ve iş yerine de sıçrayarak büyük çapta hasara yol açtı. Kundaklama şüphesi üzerine polis soruşturma başlattı.Kastamonu'da park halindeki cip alevlere teslim oldu: Garaj ve iş yeri de hasar gördü
Kastamonu'nun Kuzeykent Mahallesi'nde park halindeki bir cipte çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek çevresindeki garaj, kamelya ve bir iş yerine sıçradı. Yangın sonucunda cip ve kamelya kullanılamaz hale gelirken, iş yerinde de önemli ölçüde maddi hasar oluştu.

KUNDAKLAMA ŞÜPHESİ ÜZERİNDE DURULUYOR
Edinilen bilgilere göre, M.Ç.'ye ait 37 BM 273 plakalı cipte henüz belirlenemeyen bir sebeple alevler yükseldi. Çevredeki vatandaşların paniğiyle olay yerine hızla itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yoğun müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI
Yangının çıkış nedenine ilişkin ilk incelemelerde kundaklama ihtimalinin de değerlendirildiği öğrenildi. Olayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından detaylı bir inceleme başlatılarak soruşturma sürüyor.
- 16:35Avrupa, 2030'a kadar karasal rüzgar enerjisine geçiş yapacak
- 16:25Mikrodalga fırında havlu kağıt tehlikesi: Uzmanlar uyarıyor, bu detayı gözden kaçırmayın!
- 16:16İsviçreliler, nüfus sınırlandırma önerisine hayır dedi
- 16:06Büyükpaşa köyünde binlerce kişi geleneksel hayırda buluştu
- 15:56Hatay'da uyuşturucu taciri, vücuduna sarılı esrar ile yakalandı




