Kartalkaya faciasının perde arkası: Pazarlama etkinliği cinayet mi başlattı?

Kartalkaya otel yangını davasında yeni iddia: Faciadan 4 ay önce düzenlenen pazarlama etkinliği, kurbanların otelde bulunmasına neden oldu. Kayıp yakınları, etkinliği düzenleyenleri suçluyor.Kartalkaya faciasının perde arkası: Pazarlama etkinliği cinayet mi başlattı?
Boludaki Grand Kartal Otel yangınına ilişkin davanın 3. duruşması, facianın ardındaki karanlık detayları gün yüzüne çıkarmaya devam ediyor. Yangında oğlu, gelini ve torunlarını kaybeden Uğurtan Doğan, trajedinin nedeninin otel yönetimi tarafından düzenlenen bir pazarlama etkinliği olduğunu iddia etti.

OTELİN PAZARLAMASI FACİAYI TETİKLEDİ Mİ?
Uğurtan Doğan, otel sahibi Halit Ergülün kızı Ceyda Hacıbekiroğlunun, yangından dört ay önce, yani Ekim ayında, Gazelle Otelde öğrenciler ve velilere yönelik bir tatil pazarlama etkinliği düzenlediğini belirtti. Bu etkinliğe katılanlar arasında kendi torunlarının da bulunduğunu söyleyen Doğan, Benim çocuklarımın bu cinayete kurban gitmelerinin nedeni, bu okuldaki yapılan pazarlama etkinliğidir diyerek yürek burkan bir açıklamada bulundu. Etkinlik sırasında çekilen ve ortaya çıkan fotoğraflar, bu iddiaları destekler nitelikte.

YÖNETİCİLERİN KAÇIŞI VE KAYIP CANLAR
Doğan, otel yönetiminin yangından kaçarken kendi yakınlarının hayatını kaybettiğini vurgulayarak, Benim çocuklarımın maalesef bu cinayete kurban gitmelerinin nedeni, bu okuldaki yapılan pazarlama etkinliğidir dedi. Faciada eşi ve kızını kaybeden Rıfat Doğan da Ceyda Hacıbekiroğlunun insanları ölüme terk ettiğini belirterek, Ceyda Hacıbekiroğlu, okulda yaptığı pazarlamalarla insanları toplayıp daha sonra da onları ölüme terk ederek sıvışıp gitmiştir ifadelerini kullandı. Otel yetkililerinin ve yönetim kurulu üyelerinin yangından yara almadan kurtulmasına karşın 78 kişinin hayatını kaybetmesi ve 137 kişinin yaralanması, adaletin tecellisi beklentisini artırıyor.
- 12:21Milli Parkın nefesi temizlendi: Çamlık'ta atık avı!
- 12:10Özer Matlı’dan 19 Mayıs mesajı: Gençler Türkiye'nin geleceği
- 12:00Menteşe'de akıl oyunları ve satranç eğitimlerine büyük ilgi
- 12:00Engin Galipoğlu'ndan 19 Mayıs mesajı: Bağımsızlık meşalesi yanacak
- 11:50Genç zihinler GODIVA için yarıştı, 375 bin TL ödül dağıtıldı




