Kartalkaya faciasının perde arkası: Pazarlama etkinliği cinayet mi başlattı?
- 4 / 1
Boludaki Grand Kartal Otel yangınına ilişkin davanın 3. duruşması, facianın ardındaki karanlık detayları gün yüzüne çıkarmaya devam ediyor. Yangında oğlu, gelini ve torunlarını kaybeden Uğurtan Doğan, trajedinin nedeninin otel yönetimi tarafından düzenlenen bir pazarlama etkinliği olduğunu iddia etti.
- 4 / 2
Uğurtan Doğan, otel sahibi Halit Ergülün kızı Ceyda Hacıbekiroğlunun, yangından dört ay önce, yani Ekim ayında, Gazelle Otelde öğrenciler ve velilere yönelik bir tatil pazarlama etkinliği düzenlediğini belirtti. Bu etkinliğe katılanlar arasında kendi torunlarının da bulunduğunu söyleyen Doğan, Benim çocuklarımın bu cinayete kurban gitmelerinin nedeni, bu okuldaki yapılan pazarlama etkinliğidir diyerek yürek burkan bir açıklamada bulundu. Etkinlik sırasında çekilen ve ortaya çıkan fotoğraflar, bu iddiaları destekler nitelikte.
- 4 / 3
Doğan, otel yönetiminin yangından kaçarken kendi yakınlarının hayatını kaybettiğini vurgulayarak, Benim çocuklarımın maalesef bu cinayete kurban gitmelerinin nedeni, bu okuldaki yapılan pazarlama etkinliğidir dedi. Faciada eşi ve kızını kaybeden Rıfat Doğan da Ceyda Hacıbekiroğlunun insanları ölüme terk ettiğini belirterek, Ceyda Hacıbekiroğlu, okulda yaptığı pazarlamalarla insanları toplayıp daha sonra da onları ölüme terk ederek sıvışıp gitmiştir ifadelerini kullandı. Otel yetkililerinin ve yönetim kurulu üyelerinin yangından yara almadan kurtulmasına karşın 78 kişinin hayatını kaybetmesi ve 137 kişinin yaralanması, adaletin tecellisi beklentisini artırıyor.
- 4 / 4
- 13:32İzmir'de 'Orman benim' etkinliği: Orman yangınlarının yüzde 95'i insan kaynaklı
- 13:22Lahmacun fiyatıyla Bodrum'u yargılamak haksızlık!
- 13:12Çilek festivali, bir milyondan fazla misafiri ağırladı
- 13:02Üniversite kampüsünde özel ihtiyaçlı gençler için unutulmaz bir mezuniyet coşkusu yaşandı
- 12:51Bodrum'da marketlere sıkı denetim: Sağlıklı gıda için kontroller sürüyor










