ASAYİŞ
Yayınlanma : 03 Mayıs 2026 00:59

Kan davası değil, aile içi dehşet: Kardeş kavgası 28 yaşındaki bir can aldı

Kan davası değil, aile içi dehşet: Kardeş kavgası 28 yaşındaki bir can aldı
Manisa'da iki kardeş arasındaki tartışma cinayetle sonuçlandı. 28 yaşındaki Hasan Akarsu, kardeşi tarafından bıçaklanarak hayatını kaybederken, şüpheli gözaltına alındı.

Manisa'nın Kula ilçesinde yürek burkan bir olay yaşandı. İki kardeş arasında başlayan anlık bir tartışma, ne yazık ki kanla bitti ve 28 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti. Bu trajik hadise, aile bağlarının ne denli kırılgan olabileceğini ve anlık öfkenin nelere yol açabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

teknik yapı

ANLIK TARTIŞMA, SONU OLDU

Olay, Kula ilçesine bağlı Karataş Mevkii'nde akşam saatlerinde meydana geldi. İddialara göre, Hasan Akarsu (28) ile kardeşi U.C.A. (25) arasında, henüz tam olarak aydınlatılamayan bir sebeple hararetli bir tartışma başladı. Sözlü atışmaların kısa sürede fiziksel kavgaya dönüşmesiyle, U.C.A. yanındaki bıçağı çekerek ağabeyini ağır yaraladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine intikal eden sağlık ve emniyet güçleri, yaralı genci hayata döndürmek için seferber oldu.

UMUTLAR SALİHLİ'DE TÜKENDİ, FAİL YAKALANDI

Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Hasan Akarsu, acil olarak Kula Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumunun ciddiyeti göz önüne alınarak ileri tetkik ve tedavi amacıyla Salihli'deki özel bir hastaneye sevk edilen Akarsu, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Emniyet güçleri ise olayın hemen ardından şüpheli U.C.A.'yı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Olay yerinde geniş çaplı incelemeler devam ederken, kavgaya sebep olan etkenlerin belirlenmesi için soruşturma titizlikle sürdürülüyor.