Kahta’da kar yağışı nedeniyle sıcak yemek ve ekmek yardımı başladı

Kahta Belediyesi, yoğun kar yağışı nedeniyle zor durumda kalan vatandaşlara ekmek ve sıcak yemek dağıtımı yapıyor. Ayrıca yolda kalan yolculara çorba ve konaklama desteği sağlanıyor.Kahta’da kar yağışı nedeniyle sıcak yemek ve ekmek yardımı başladı
Adıyaman'ın Kahta Belediyesi, ilçede etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk yaşayan vatandaşlar için harekete geçti.

DAĞITIM ÇALIŞMALARI HIZLANDIRILDI
Dışarı çıkamayan ve ekmek ile sıcak yemeğe ulaşmada sıkıntı çeken vatandaşların mağduriyet yaşamaması amacıyla, belediye ekipleri hızlı bir şekilde ekmek ve sıcak yemek dağıtımına başladı. Ayrıca yolda mahsur kalan yolculara sıcak çorba ikramı ve konaklama desteği de sağlanıyor.

BAŞKAN HALAÇ'TAN AÇIKLAMA
Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, zorlu hava koşullarında vatandaşların yalnız bırakılmayacağını vurgulayarak, "Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle ilçemizde herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için ekiplerimiz sahada aktif şekilde görev yapmaktadır. Yolda kalan yolcularımıza çorba ve konaklama desteği sağlıyoruz. Dışarı çıkamayan vatandaşlarımıza ise ekmek ve sıcak yemek ulaştırıyoruz. Acil durum yaşayan hemşerilerimiz belediyemize ait 185 numaralı hattı arayarak bizlere ulaşabilir. Gelen her talep titizlikle değerlendirilecek ve en kısa sürede çözüme kavuşturulacaktır" ifadelerini kullandı. Kahta Belediyesi, olumsuz hava şartları sona erene kadar vatandaşların güvenliği ve temel ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik çalışmalara devam edecek.
- 11:26Samsun sahillerinde boğulma vakalarına karşı kritik uyarılar!
- 11:19JPMorgan, Türk lirasından yüzde 55 kâr elde ederek pozisyonunu kapattı
- 11:11Sahil Güvenlikten tekneye alkol baskını: Belgeler eksik çıktı, içkilere el konuldu
- 11:04Mersin'de tekstil iş yerindeki yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü
- 10:57İzmir'de elektrikli araçlara büyük müjde: Otoparklarda yarı fiyatına park!





