ASAYİŞ
Yayınlanma : 28 Şubat 2026 01:31

Kahramanmaraş'ta itfaiye erleri alevlerin ortasında Kur’an-ı Kerim'i kurtardı

Kahramanmaraş'ta itfaiye erleri alevlerin ortasında Kur’an-ı Kerim'i kurtardı
Kahramanmaraş'ta çıkan yangında itfaiye erleri, alevlerin arasında Kur’an-ı Kerim ve 320 bin TL'yi kurtardı. Yangınla ilgili inceleme sürüyor.
Kahramanmaraş'ta itfaiye erleri alevlerin ortasında Kur’an-ı Kerim'i kurtardı

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde bir evde yangın meydana geldi. Yangına müdahale eden itfaiye erleri, alevlerin arasından değerli eşyaları kurtarmayı başardı.

teknik yapı

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Hasancıklı Mahallesi'nde Osman Ceylan'a ait müstakil evde çıkan yangın, kısa sürede tüm binayı sardı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, hızlı bir müdahale ile yangını kontrol altına alarak daha fazla hasarın önüne geçti. Ancak bina kullanılmaz hale geldi.

KUR’AN-I KERİM VE PARALAR KURTARILDI

İtfaiye erleri, yangın sırasında alevlerin arasına girerek bir Kur’an-ı Kerim ve evde bulunan 320 bin TL’yi kurtardı. Kurtarılan Kur’an-ı Kerim ve paralar, yangın sahibi Osman Ceylan’a teslim edildi. Elektrikli ısıtıcıdan çıktığı düşünülen yangınla ilgili inceleme başlatıldı.