Kahramanmaraş'ta itfaiye erleri alevlerin ortasında Kur’an-ı Kerim'i kurtardı
- 3 / 1
Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde bir evde yangın meydana geldi. Yangına müdahale eden itfaiye erleri, alevlerin arasından değerli eşyaları kurtarmayı başardı.
- 3 / 2
Hasancıklı Mahallesi'nde Osman Ceylan'a ait müstakil evde çıkan yangın, kısa sürede tüm binayı sardı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, hızlı bir müdahale ile yangını kontrol altına alarak daha fazla hasarın önüne geçti. Ancak bina kullanılmaz hale geldi.
- 3 / 3
İtfaiye erleri, yangın sırasında alevlerin arasına girerek bir Kur’an-ı Kerim ve evde bulunan 320 bin TL’yi kurtardı. Kurtarılan Kur’an-ı Kerim ve paralar, yangın sahibi Osman Ceylan’a teslim edildi. Elektrikli ısıtıcıdan çıktığı düşünülen yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
- 13:05Beşiktaş'ta bayram coşkusu: Başkan ve yönetimden taraftara sıcak mesajlar
- 12:58Seattle merkezli pizzacı robot şirketi iflas etti
- 12:50Muratpaşa'da Turunç Masa'dan rekor çözüm: Nisan'da 12 binden fazla vatandaşın sesi duyuldu
- 12:43Esenyurt'ta kıskançlık dehşeti: Genç kızı bıçakladı
- 12:36Kayseri amatör liglerine bayram molası









