İzmir'in Buca ilçesinde bulunan bir restoranda, iş yeri sahibi ile bir müşteri arasında çıkan bıçaklı kavgada, restoran sahibi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kavga nasıl başladı?
Olay, 29 Ekim Mahallesi'ndeki restoranda meydana geldi. İş yeri sahibi Cavit Pekşen (42) ile müşteri T.T. (40) arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma başladı. Tartışma, kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada her iki taraf da ağır yaralandı.
Yaralıların durumu
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından yaralılardan Pekşen, ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Pekşen'in cenazesi morga kaldırıldı. Diğer yaralı T.T.'nin tedavisi ise hastanede devam ediyor ve durumunun ağır olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.








