İzmir'de kaçak içki operasyonu: 5 tutuklama

İzmir'de yılbaşı öncesi yapılan operasyonlarda 3,5 ton sahte etil alkol ve kaçak içki ele geçirildi, 5 kişi tutuklandı.İzmir'de kaçak içki operasyonu: 5 tutuklama
İzmir’de yılbaşı öncesi gerçekleştirilen geniş kapsamlı operasyonlarda, 3,5 ton sahte etil alkol ve çok sayıda kaçak içki ele geçirildi.

GENİŞ KAPSAMLI ÇALIŞMA
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını tehdit eden sahte etil alkol ve kaçak içki üretimi ile ticaretini önlemek amacıyla savcılık koordinesinde bir çalışma başlattı. Aliağa, Balçova, Bayraklı, Bornova, Buca, Karabağlar, Karşıyaka, Konak ve Ödemiş ilçelerinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.

DENETİMLER VE TUTUKLAMALAR
Bu operasyonlar sonucunda 3,5 ton taklit etiketli etil alkol ile 600 şişe kaçak ve sahte alkollü içki ele geçirildi. Yapılan denetimlerde kaçak veya sahte içki sattığı tespit edilen 4 iş yeri hakkında da adli ve idari işlemler başlatıldı. Toplamda 35 şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapıldı ve adliyeye sevk edilen 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
- 06:39Cem Yılmaz'ın başına gelmeyen kalmadı: Vize kuyruğunda inanılmaz an!
- 06:29Çin'in en dar şehri Yanjin, mimarisiyle dikkat çekiyor
- 06:19Temassız Kart Dolandırıcılarının Yeni Gözdesi: Küçük Tutarlar Birikerek Büyük Kayıplara Yol Açıyor!
- 06:09Temassız kredi kartı kullanımı tehlikelerle dolu
- 05:59TTK'dan şok karar: Madenlere değil, duvara yatırım!




