İzmir'de kaçak içki operasyonu: 5 tutuklama

  • 3 / 1 İzmir'de kaçak içki operasyonu: 5 tutuklama 0

    İzmir’de yılbaşı öncesi gerçekleştirilen geniş kapsamlı operasyonlarda, 3,5 ton sahte etil alkol ve çok sayıda kaçak içki ele geçirildi.

  • 3 / 2 İzmir'de kaçak içki operasyonu: 5 tutuklama 1

    İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını tehdit eden sahte etil alkol ve kaçak içki üretimi ile ticaretini önlemek amacıyla savcılık koordinesinde bir çalışma başlattı. Aliağa, Balçova, Bayraklı, Bornova, Buca, Karabağlar, Karşıyaka, Konak ve Ödemiş ilçelerinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.

  • 3 / 3 İzmir'de kaçak içki operasyonu: 5 tutuklama 2

    Bu operasyonlar sonucunda 3,5 ton taklit etiketli etil alkol ile 600 şişe kaçak ve sahte alkollü içki ele geçirildi. Yapılan denetimlerde kaçak veya sahte içki sattığı tespit edilen 4 iş yeri hakkında da adli ve idari işlemler başlatıldı. Toplamda 35 şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapıldı ve adliyeye sevk edilen 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.