GÜNDEM
Yayınlanma : 14 Ocak 2026 11:58
İzmir'de ekmekten vida çıktı: Aile büyük tehlike atlattı!

İzmir'de bir fırından alınan ekmeğin içinden vida çıktı. Aile, olası bir sağlık faciasını kıl payı atlattıklarını belirterek denetimlerin artırılmasını istedi.İzmir'de ekmekten vida çıktı: Aile büyük tehlike atlattı!
İzmir'in Konak ilçesinde yaşanan olayda, bir fırından alınan ekmeğin içerisinden metal bir vida çıkması, bir aileyi hem şaşkına uğrattı hem de büyük bir tehlikeyle karşı karşıya bıraktı.

SOFRA BÜYÜK ŞOK YAŞADI
Akşam yemeği için alınan ekmek sofrada bölündüğü sırada, hamurun içine tamamen gömülmüş yaklaşık 3 santimetre uzunluğunda bir metal vida fark edildi. Aile bireyleri, bu durumun fark edilmemesi halinde ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceğini belirttiler.

DENETİM TALEBİ VE ŞİKAYET HAZIRLIĞI
Olayla ilgili açıklama yapan Yonca Polça, "Ekmeği bölerken fark etmesek ya birimizin boğazına kaçacaktı ya da dişimizi parçalayacaktı" diyerek yaşadıkları dehşeti dile getirdi. Aile, ilgili kurumlara şikayette bulunarak denetimlerin artırılmasını talep etmeye hazırlanıyor.
- 08:47Altın yatırımcılarını tedirgin eden gelişmeler yaşanıyor
- 08:37Oyuncu Wilma Elles, mobilya firmasına 600 bin TL'lik dava açtı: Fotoğrafları izinsiz kullanılmış!
- 08:27Şiddetli alçak basınç İtalya'nın gökyüzünü kahverengiye boyadı
- 08:17İrlanda'da Tarihi Bir Köy, 20 Milyon Euro'ya Satışa Çıkarıldı
- 08:08Almanya'da iki Türk markalı meze ürünü geri çağrıldı




