ASAYİŞ
Yayınlanma : 16 Şubat 2026 14:14

İzmir'de 23 yıl hapis cezası olan firari yakalandı

İzmir'de 23 yıl hapis cezası olan firari yakalandı
İzmir'de, 'kasten yaralama' suçundan 23 yıl 3 ay hapis cezası bulunan bir firari, düzenlenen operasyonla yakalandı ve tutuklandı.

İzmir'de, polisin gerçekleştirdiği bir operasyonda, 'kasten yaralama' suçundan 23 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs yakalandı.

teknik yapı

GÖZALTINA ALINDI

Emniyetteki işlemleri tamamlanan firari, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği'ne bağlı ekipler, bugün aranan şahısların yakalanması için kapsamlı bir çalışma yürüttü. Yapılan denetimler ve incelemeler sonucunda, 39 yaşındaki S.H. isimli şahıs ekipler tarafından gözaltına alındı.

YAPILAN SORGULAMA SONUCU

Şüpheli S.H.'nin UYAP sorgulamasında, hakkında 'kasten yaralama' suçundan 23 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.