Bir havayolu şirketi, 'Really Bad Photographer' (Gerçekten Kötü Fotoğrafçı) adıyla yeni bir proje başlattı. Bu kampanya, amatör fotoğrafçıların İzlanda'nın doğal güzelliklerini etkileyici bir şekilde yansıtma becerilerini sergilemelerini amaçlıyor.
BAŞVURU ŞARTLARI
Projeye katılmak isteyenlerin, fotoğrafçılık alanında profesyonel bir geçmişe sahip olmaması gerekiyor. Adayların 21 yaşını doldurmuş olmaları, geçerli bir pasaporta sahip olmaları ve doğa aktivitelerine ilgi duymaları şart. Seçilen katılımcılar, İzlanda'nın yanı sıra İngiltere ve ABD'ye gidecek seyahat programına da uyum sağlamalı.
DİJİTAL BAŞVURU SÜRECİ
Başvurular, projenin resmi web sitesi olan 'reallybadphotographer.com' üzerinden alınmaya başlandı. Adayların, sistemdeki altı sorudan oluşan yetenek değerlendirme testini yanıtlamaları bekleniyor. Ayrıca, isteğe bağlı olarak 60 saniyelik tanıtım videoları ile başvurularını destekleyebiliyorlar. Icelandair yetkilileri, bu projenin amacı doğrultusunda, profesyonel ekipman veya teknik bilgiye sahip olmayan kişilerin bile İzlanda'da etkileyici içerikler üretebileceğini vurguladı. Proje sonucunda oluşturulacak içerikler, şirketin küresel tanıtım faaliyetlerinde kullanılacak.








