ASAYİŞ
Yayınlanma : 02 Aralık 2025 12:42

İyi Parti İl Başkanı Hasan Aksoy'a kırmızı ışıkta saldırı: Saldırgan gözaltında

İyi Parti İl Başkanı Hasan Aksoy'a kırmızı ışıkta saldırı: Saldırgan gözaltında
İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, kırmızı ışıkta beklerken motosikletli bir kişinin saldırısına uğradı; saldırgan, iş talebiyle görüştüğü kişi olarak belirlenip gözaltına alındı.
İyi Parti İl Başkanı Hasan Aksoy'a kırmızı ışıkta saldırı: Saldırgan gözaltında

Samsun'un Canik ilçesinde, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, aracıyla kırmızı ışıkta beklerken motosikletli bir kişinin fiziki saldırısına uğradı. Polis, olayın ardından hızla harekete geçerek saldırganı kısa sürede yakaladı ve gözaltına aldı.

teknik yapı

SALDIRGANIN İŞ TALEBİYLE GÖRÜŞTÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI

Polisin yaptığı araştırmada, saldırganın S.Ç. (34) olduğu ve aynı gün İYİ Parti'nin İlkadım ilçesindeki binasında Hasan Aksoy ile iş talebiyle görüştüğü belirlendi. Görüşmenin ardından S.Ç.'nin, Aksoy'u takip ettiği ve kırmızı ışıkta durduğu sırada saldırıyı gerçekleştirdiği tespit edildi.

ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI BULUNAN ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Yakalanan S.Ç.'nin çok sayıda suç kaydının bulunduğu polis kontrollerinde ortaya çıktı. Şüpheli, polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, İYİ Parti yetkilileri saldırıyı kınadı ve güvenlik önlemlerinin artırılmasını talep etti.