İyi Parti İl Başkanı Hasan Aksoy'a kırmızı ışıkta saldırı: Saldırgan gözaltında
- 3 / 1
Samsun'un Canik ilçesinde, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, aracıyla kırmızı ışıkta beklerken motosikletli bir kişinin fiziki saldırısına uğradı. Polis, olayın ardından hızla harekete geçerek saldırganı kısa sürede yakaladı ve gözaltına aldı.
- 3 / 2
Polisin yaptığı araştırmada, saldırganın S.Ç. (34) olduğu ve aynı gün İYİ Parti'nin İlkadım ilçesindeki binasında Hasan Aksoy ile iş talebiyle görüştüğü belirlendi. Görüşmenin ardından S.Ç.'nin, Aksoy'u takip ettiği ve kırmızı ışıkta durduğu sırada saldırıyı gerçekleştirdiği tespit edildi.
- 3 / 3
Yakalanan S.Ç.'nin çok sayıda suç kaydının bulunduğu polis kontrollerinde ortaya çıktı. Şüpheli, polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, İYİ Parti yetkilileri saldırıyı kınadı ve güvenlik önlemlerinin artırılmasını talep etti.
- 13:55Yumurta fiyatlarında büyük düşüş, üreticiler zor durumda
- 13:46Altınordu'nun kümede kalma savaşı: Önünde iki kritik final var!
- 13:36Muğla'nın kütüphanelerine büyük ilgi: 130 bin kitap ödünç alındı
- 13:26Söke Ovası sular altında kaldı: Binlerce dönüm arazi denize döndü
- 13:16Göztepe, evinde galip gelemiyor: İki aydır 3 puan sevinci yok










