İsrail, ateşkese rağmen Lübnan'ı bombaladı: Can kaybı artıyor

İsrail ordusu, ateşkese rağmen Lübnan'a saldırılarına devam ediyor. Saldırılarda 14 ölü, 37 yaralı var. Yerinden edilenlerin sayısı ise 1 milyonu geçti.
İsrail ordusu, 17 Nisan tarihinde yürürlüğe giren ateşkesin varlığına rağmen, Lübnan'a yönelik saldırılarını durdurmadı.
ÖLÜ SAYISI ARTIYOR
Lübnan Sağlık Bakanlığı, bugün yapılan saldırılarda 2'si kadın ve 2'si çocuk olmak üzere toplamda 14 kişinin hayatını kaybettiğini, 3'ü kadın 37 kişinin de yaralandığını duyurdu. Bu durum, bölgede yaşanan insani krizin derinleştiğini gözler önüne seriyor.
İŞGAL DEVAM EDİYOR
İsrail ordusu, 2 Mart'ta Lübnan'ın güney bölgelerine yönelik yoğun hava saldırıları düzenleyerek birçok beldeyi işgal etmişti. Lübnan hükümeti, bu süreçte yerinden edilenlerin sayısının 1 milyon 162 bini aştığını bildirdi. ABD Başkanı Donald Trump ise, Lübnan ve İsrail arasında 17 Nisan'da başlayan 10 günlük geçici ateşkesin 3 hafta daha uzatılacağını açıklamıştı.
- 11:44Dillerini öğrenip kalplerini fethediyorlar: Yabancı gelinler Türkçe ile hayata tutunuyor
- 11:34Tavşanlı'da otomobil ve motosiklet çarpıştı: 2 kişi yaralandı
- 11:25Polis takibinden kaçarken trajik son: Kovalamaca sonrası şüpheli intihar etti
- 11:09Bodrum devlet hastanesinde bir ilk: vNOTES histerektomi ile hastaya şifa
- 11:04Çanakkale Boğazı'ndan dev vinç geçiş yaptı





