İnegöl'de çıkan yangında 1'i çocuk 3 kişi hastaneye kaldırıldı

İnegöl'deki bir apartman dairesinde çıkan yangında, dumandan etkilenen 1'i çocuk 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.İnegöl'de çıkan yangında 1'i çocuk 3 kişi hastaneye kaldırıldı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir apartman dairesinde meydana gelen yangın, 1'i çocuk 3 kişinin dumandan etkilenmesine yol açtı.

YANGININ ÇIKTIĞI AN
Yangın, saat 18.30 sularında Baykoca Mahallesi'nde bulunan 8 katlı bir apartmanın 4'üncü katında, Adem Ulgar'a ait dairede, henüz belirlenemeyen bir nedenle başladı. Alevlerin hızla büyüdüğünü gören aile üyeleri, büyük bir çabayla binadan dışarı çıkmayı başardılar.

İTFAİYE EKİPLERİ OLAY YERİNDE
İhbar üzerine hızlıca olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi, yangını kontrol altına almak için yaklaşık bir saat süren yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Yangın sonunda daire kullanılamaz hale geldi. Dumandan etkilenen 1'i çocuk 3 kişi, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldığı bildirildi.
- 14:25Kış lastiği zorunluluğu sona erdi, sürücüler dikkat!
- 14:14Denizli'de forkliftin devrilmesi sonucu genç işçi hayatını kaybetti
- 14:05İzmir'de nefes kesen operasyon: 10 yıl hapis cezası olan firari uyuşturucu satıcısı yakalandı!
- 13:55Yumurta fiyatlarında büyük düşüş, üreticiler zor durumda
- 13:46Altınordu'nun kümede kalma savaşı: Önünde iki kritik final var!




