İnegöl'de çıkan yangında 1'i çocuk 3 kişi hastaneye kaldırıldı
- 7 / 1
Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir apartman dairesinde meydana gelen yangın, 1'i çocuk 3 kişinin dumandan etkilenmesine yol açtı.
- 7 / 2
Yangın, saat 18.30 sularında Baykoca Mahallesi'nde bulunan 8 katlı bir apartmanın 4'üncü katında, Adem Ulgar'a ait dairede, henüz belirlenemeyen bir nedenle başladı. Alevlerin hızla büyüdüğünü gören aile üyeleri, büyük bir çabayla binadan dışarı çıkmayı başardılar.
- 7 / 3
İhbar üzerine hızlıca olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi, yangını kontrol altına almak için yaklaşık bir saat süren yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Yangın sonunda daire kullanılamaz hale geldi. Dumandan etkilenen 1'i çocuk 3 kişi, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldığı bildirildi.
- 7 / 4
- 7 / 5
- 7 / 6
- 7 / 7
- 02:19İran'da büyük yas: Hamaney'in tabutuna dokunma yarışı!
- 02:10VİOP'ta endeks kontratı, yeni güne yatay bir başlangıçla devam ediyor
- 02:00Trump, ölen başkan Roosevelt ile yapay zeka aracılığıyla görüştü: Tarihi bir sohbet mi yoksa politik bir hamle mi?
- 01:50Dünyanın sonundaki sinema: 26 yıl boyunca tek bir film gösterilemedi
- 01:40İstanbul enflasyonunda kuru soğanın zaferi, kirazın çöküşü: Haziran rakamları şaşırttı!











