YAŞAM
Yayınlanma : 15 Şubat 2026 15:02

Huzurevi personelinden 'Temel İlkyardım' zaferi: Yaşlıların güvenliği için tam donanım

Huzurevi personelinden 'Temel İlkyardım' zaferi: Yaşlıların güvenliği için tam donanım
Bilecik'teki huzurevi personeli, acil durumlara hazırlık amacıyla 'Temel İlkyardım' eğitimini tamamladı. Müdür İlhan, yaşlıların güvenliği ve hizmet kalitesinin artırılacağını belirtti.

Bilecik'te bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı bir huzurevinde görev yapan tüm personel, 'Temel İlkyardım' eğitimini başarıyla tamamlayarak önemli bir kilometre taşını geride bıraktı.

teknik yapı

ACİL DURUMLARA KARŞI HAZIRLIK

Huzurevindeki personele yönelik düzenlenen bu kapsamlı eğitim programı, acil durumlar karşısında doğru ve etkili müdahale tekniklerini öğretmeyi amaçladı. Katılımcılar, hem teorik bilgilerini derinleştirdi hem de uygulamalı pratiklerle ilkyardım becerilerini güçlendirdi. Bu sayede, olası acil durumlara karşı hazırlık seviyeleri önemli ölçüde artırıldı.

HİZMET KALİTESİ ARTACAK

Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nejat İlhan, yaptığı açıklamada, "Büyüklerimizin sağlığı ve güvenliği her zaman en büyük önceliğimizdir. Personelimizin ilkyardım konusunda yetkin ve donanımlı olması, sunduğumuz hizmetin kalitesini daha da yükseltecektir. Bu tür eğitim çalışmalarımızı da kesintisiz bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.