Tokat merkezli FETÖ operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Tokat merkezli FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheliden 2'si tutuklandı, 1'ine ev hapsi ve 7'sine adli kontrol kararı verildi.
Tokat merkezli dört ilde terör örgütü FETÖ'nün güncel yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheliden 2'si tutuklandı. Operasyon, Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube müdürlüklerince yürütüldü.

EŞ ZAMANLI OPERASYON DÜZENLENDİ
Tokat merkezli olarak İstanbul, İzmir ve Amasya illerinde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirildi.

ŞÜPHELİLERİN ADLİ SÜRECİ
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüphelilerden 1'i hakkında ev hapsi, 7'si hakkında ise adli kontrol kararı verildi.
- 08:13Trump'ın yapay zeka oyunu: Kelepçeli uzaylıyla 'gizemli' paylaşım!
- 08:03Hollanda'da saat çılgınlığı: İzdiham büyüyor, polis devreye girdi
- 07:53Eurovision yıldızı Dara, zafer öncesi Galatasaray formasıyla Türkiye'ye seslendi: 'Beni destekleyin!
- 07:43Alper Kul'un ceviz serüveni: 'Battım battım!
- 07:33Rize'yi bile geride bıraktı: Almanya'nın gizli çay başkenti herkesi şaşırttı!




