Hisarcık'ta 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü, Atatürk anıtına çelenk konulması ve bir gazinin konuşmasıyla kutlandı. Kaymakam, gazileri makamında kabul etti.Hisarcık'ta 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı
Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü, resmi bir törenle kutlandı. Törene, Emet Kaymakamı ve Hisarcık Kaymakam vekili Mehmet Alperen Başkapan ile Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş katıldı.

ATATÜRK ANITI'NA ÇELENK KONULMASIYLA BAŞLADI
Tören, Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, terör gazisi Sedat Kurum bir konuşma yaptı.

GAZİ SEDAT KURUM'DAN VİCDAN DOKUNURAN SÖZLER
Kurum, Hakkâri Şemdinli'de PKK ile girilen çatışmada yaralandığını ve bir ayağını kaybettiğini anlattı. Gaziliğin, vatan savunmasının özü olduğunu vurgulayan Kurum, şehitlerin ve gazilerin, milletin medar-ı iftiharı olduğunu belirtti. Vatan için canlarını feda eden şehitleri ve gazileri rahmetle andığını dile getirdi. Törende, Kaymakam Mehmet Alperen Başkapan da gazileri makamında kabul ederek günlerini kutladı.
- 12:04Karacasu'da hayvancılığa yön verecek sürü yönetimi kursu başlıyor
- 11:54Konut fiyatları yarışta geride kaldı: Kiralardaki fahiş artış dikkat çekiyor
- 11:44İzmir'de kuyuya düşen kuzunun kurtarılması için itfaiye devrede
- 11:34Ölüm korkusu mu, panik atak mı? Göğüs ağrısı hayat kurtaran farkları ortaya koyuyor
- 11:24Dünyada nadir görülen hastalıkla doğan bebek, başarılı ameliyatla sağlığına kavuştu




